Jump to content


SAMPLICIO Surveys - RESPONDENT NOT FOUND


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 MikeSol

MikeSol

    Archaeologist

  • VIP Club Member
  • PipPipPip
  • 679 posts

Posted 20 April 2018 - 06:33 AM

Is any one else getting this error when taking Samplicio surveys or is it just me? Several surveys for many weeks give this RESPONDENT NOT FOUND error. It is very annoying.

#2 MikeSol

MikeSol

    Archaeologist

  • VIP Club Member
  • PipPipPip
  • 679 posts

Posted 21 April 2018 - 06:40 AM

Again, RESPONDENT NOT FOUND. Fortunately I DQed on this survey or I would have seen this error at the end of the survey.


Meanwhile, the next survey I took worked and credited fine. It would be nice if they all worked properly.

Edited by MikeSol, 21 April 2018 - 06:53 AM.


#3 MikeSol

MikeSol

    Archaeologist

  • VIP Club Member
  • PipPipPip
  • 679 posts

Posted 06 May 2018 - 07:04 AM

Again with this annoying error. I am about ready to give up on Samplicio. Is no one seriously seeing this RESPONDENT NOT FOUND error?

#4 empressmom

empressmom

    TreasureTrooper!

  • Staff
  • PipPipPipPipPipPip
  • 9,763 posts

Posted 06 May 2018 - 05:25 PM

There are many credits on this one every day, so it's not a system-wide issue. We haven't had any other reports of this happening, which, of course, doesn't mean that others aren't experiencing, but if they are, they're not saying so. :unsure:

#5 MikeSol

MikeSol

    Archaeologist

  • VIP Club Member
  • PipPipPip
  • 679 posts

Posted 06 May 2018 - 05:52 PM

I am not surprised you see many credits on this one. I usually manage to get Samplicio in every day myself. But it seems like a good number of the surveys have this error. First survey gave the error. Second survey I took today worked fine. If others are seeing this error, I hope they chime in soon so something can be done about it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users